Baby en Peuterboeken

BoekieMet Tip!

Hoor je lievelingsdieren! Wat zegt de hond? En wat zegt de kat? Aai hun zachte vacht maar, dan hoor je het. Mooie dierenfoto’s, knuffelzachte voelelementen en echte dierengeluiden brengen dit boek tot leven. Voor alle kleine dierenvrienden!

Kartonboek
Veltman Uitgevers B.V.
270 Kinderboeken diversen
Nederlands | 29-07-2022 | 9789048320349

BoekieMet Tip!

Hoor de boerderijdieren! Wat zegt de koe? En wat zegt het schaap? Aai hun zachte vacht maar, dan hoor je het. Mooie dierenfoto’s, knuffelzachte voelelementen en echte dierengeluiden brengen dit boek tot leven. Voor alle kleine dierenvrienden!

 

Kartonboek
Veltman Uitgevers B.V.
270 Kinderboeken diversen
Nederlands | 29-07-2022 | 9789048320332

Dit boek met zijn stevige flapjes en lipjes, aaibare vlakken en een spectaculaire pop-up aan het eind geeft een hoop plezier en laat kleine kinderen kennismaken met allerlei soorten huisdieren! Van de maker van bestsellers BOE en Dieren! Trek aan de lipjes en laat de dieren bewegen in dit interactieve boek voor kinderen.

 

Kartonboek
Veltman Uitgevers B.V.
270 Kinderboeken diversen
Nederlands | 18-05-2022 | 9789048320271

Levertijd 1-3 werkdagen

KIETEL de BUIKJES van deze babydieren en ze worden helemaal DOL! Een stevig kartonboek met een zacht, elastisch buikje om in te kriebelen. Ideaal voor kleintjes die graag gekieteld worden – zowel dieren als mensen! Sophie Aggett woont in Londen, leest graag spannende boeken en houdt van pizza. Ze is gek op het schrijven en redigeren van kinderboeken, maar wil na haar pensioen graag detective worden. Katie Saunders wist dat ze illustrator wilde worden toen haar eerste tekening op vijfjarige leeftijd in een tijdschrift verscheen. Ze werkt graag met felle kleuren en verschillende texturen.

 

Kartonboek
Veltman Uitgevers B.V.
271 Peuterboeken
Nederlands | 11-02-2022 | 9789048320073

Ontdek de natuur met dit boek voor kleine ontdekkingsreizigers. Met stevige schuifjes op elke bladzijde om te duwen, te trekken en te draaien. Met schuifjes op elke bladzijde. Ontdek samen met je kleintje de prachtige natuur. Anne-Kathrin Behl groeide op in Duitsland, en studeerde illustratie aan de HAW in Hamburg. Naast het illustreren van kinderboeken organiseert ze creatieve workshops en evenementen voor kinderen.

 

Kartonboek
Veltman Uitgevers B.V.
271 Peuterboeken
Nederlands | 11-02-2022 | 9789048320103

Bobba en Belia ontdekken mama’s mand vol Gorgelbessen.
Ze gaan al hun dierenvriendjes trakteren.
Kijk en tel je mee?

De Gorgeltjes wonen met hun mama’s en papa’s in holletjes op het Eiland. Ze spelen in de duinen en leren alles over de dieren. Later gaan ze naar de Gorgelschool waar ze les krijgen over hoe ze voor Mensenkinderen kunnen zorgen. Maar nú is het tijd om te spelen!

Groot kartonboek met gaten voor peuters.
Samen tellen en dieren leren kennen in een spannende ontdekkingstocht met De Gorgeltjes.

Van geliefd komiek Jochem Myjer.
Met prachtige platen van meestertekenaar Rick de Haas

 

Hardback
Leopold
271 Peuterboeken
Nederlands | 24-05-2022 | 9789025883362

Levertijd 1-3 werkdagen

Ga een dagje op pad met Milo.
Voel je zijn ruwe tong en zijn zachte vacht?
Zijn vriendje muis is ook van de partij.
Zie je haar op elke spread?

Interactief voelboekje in zwart-wit, ideaal voor baby’s en peuters.

 

Hardback
Oogappel
271 Peuterboeken
Nederlands | 22-06-2021 | 9789002267956

Dieren knuffelen net als wij! Prikkel je baby’s oogjes met vertederende zwart-wit prenten en knuffel mee met de dieren in dit boek. Baby’s houden van boekjes. Vooral als jij ze voorleest. Ze genieten van je stem, je schoot, je geur… Hey Baby, kijk! toont hoe grote en kleine dieren elkaar op hun heel eigen manier knuffelen. Doe mee met troostende tijgerkopjes, een strelende slurf en snoezige snoetkusjes. Hey Baby, kijk! is het eerste kartonboek van het team achter de Hey Baby-speelkalenders. En de inzet blijft dezelfde: nóg meer van elkaar genieten en naar elkaar toegroeien in die eerste intense jaren samen. De illustraties van Eva Mouton gaan recht naar het hart en brengen elke knuffel tot leven. Dit boek groeit mee met je gezin: de allerkleinste oogjes zijn geboeid door de zwart-wit patronen en peuters genieten van de interactie en leven toe naar elke knuffel. • Stil je baby’s huid- en knuffelhonger en speel samen alle dierenknuffels na. • Prikkel je baby’s oogjes met zwart-wit prenten en afwisselende patronen. • Betrek oudere broers en zussen met dit boekje bij hun nieuwe knuffel, euh baby!

 

 

Hardback
Davidsfonds/Infodok
271 Peuterboeken
Nederlands | 01-03-2022 | 9789002272448

Het ongelooflijk succesvolle Prentenboek van het Jaar ‘Coco kan het!’ van Loes Riphagen kan nu ook omarmd worden door baby’s en dreumesen. In het Coco babyboekje fladdert het vrolijke vogeltje weer rond: hallo, Coco! Met twee stoffen flappen (waarvan er één knispert), geborduurde lijntjes om te volgen, een mooie pluchen bloem en een smaakvol kartonnen cadeautasje is dit babyboekje het ultieme kraamgeschenk, een perfect cadeau voor een babyshower en een lekker zacht eerste babyboekje.

 

Paperback / softback
Gottmer
271 Peuterboeken
Nederlands | 12-10-2021 | 9789025775612

Levertijd 3 werkdagen

n de Tovertuin valt zoveel te ontdekken! Vormen, kleuren, cijfers, letters… Ontdek en leer samen met je beste vriendjes Woezel en Pip je eerste leerdingen. De allerleukste manier om je kleintje kennis te laten maken met eerste, educatieve thema’s. Samen ontdekken, samen groot groeien.

 

Kartonboek
Dromenjager Publishing BV
272 Kleuterboeken
Nederlands | 28-12-2021 | 9789079738977

‘Boer Boris op wielen’ is een speelboek in de vorm van de rode tractor van Boer Boris met echte wieltjes! Het kartonboek van topduo Ted van Lieshout en Philip Hopman is leuk om te lezen, maar minstens zo leuk om mee rond te rijden in de woonkamer! Zoals altijd weer een vrolijk voorleesverhaal op rijm, boordevol humor en goed voor urenlang lees-, speel- en kijkplezier. Boer Boris is dol op zijn voertuigen, en vele lezers met hem. Maar is het hun weleens opgevallen dat al die voertuigen een verschillend aantal wielen hebben? Nee? Dan is dit hun ideale volgende Boer Boris-titel, want dit kartonboek op wielen gaat ook over wielen: van twee wielen tot heel veel wielen. En de dieren mogen weer mee natuurlijk!.

Kartonboek
Gottmer
271 Peuterboeken
Nederlands | 24-11-2021 | 9789025775520

Levertijd 1-3 werkdagen

Je komt ogen te kort in dit superleuke zoekboek van PAW Patrol! Een boek bomvol leuke platen van allerlei leuke plekken zoals het bos, het strand, de bergen, de Uitkijk en nog veel meer! Zoek en vind de kleine plaatjes op elke plaat. Kun jij de octopus, de bal, de helm, poes Cali, de sneeuwpop, de appels, de schatkaart, de krokodil en de boeken vinden? PAW Patrol is aan de rol!


Boeken voor zeer jonge kinderen, prentenboeken en activiteitenboeken
Prentenboeken, boeken gebaseerd op bepaalde personages
Doelgroep
Leeftijdscategorie: vanaf ca. 24 maanden
Leeftijdscategorie: vanaf ca. 3 jaar

Kartonboek
Big Balloon
270 Kinderboeken diversen
Nederlands | 28-12-2021 | 9789047820024

Vandaag is de leukste dag van de Tovertuinweek. Nog leuker dan knutseldag, opblijfdag, verkleeddag en samen-koken-dag bij elkaar. Want vandaag is het... buitenspeeldag. Breng je kindje in beweging met dit geluidenboek en klim, glij, graaf, zwem en dans samen met Woezel en Pip.

Kartonboek
Dromenjager Publishing BV
272 Kleuterboeken
Nederlands | 17-09-2021 | 9789493216259

Levertijd 1 - 3 werkdagen

Geboren in Frankrijk in 1961. En al meer dan 50 jaar niets veranderd.....bijzonder!

Sophie de giraf is het eerste bijtspeeltje dat de 5 zintuigen van baby stimuleert. Ze is geliefd bij miljoenen baby's over heel de wereld.

Sophie de giraf wordt al generaties lang met de hand geproduceerd in Frankrijk. Ze wordt zorgvuldig gemaakt van 100% natuurlijk rubber afkomstig van de Hevea boom en bewerkt met verf die gebruikt wordt in de voedingsmiddelenindustrie. Hierdoor is ze absoluut vrij van schadelijke stoffen zoals PVC, Phthalaten, BPA en andere weekmakers, kortom een veilig en duurzaam speeltje. Het is hierdoor ook niet meer dan logisch dat deze superster al zoveel prestigieuze awards in de wacht heeft gesleept! Zie hier hoe dit Internationale icoon wordt gemaakt.

Sophie is ongeveer 18 cm lang en kan door baby's met hun kleine handjes makkelijk worden vastgepakt aan haar lange nek of benen. Haar vlekjes en lieve glimlach wekken door het contrast de aandacht van de baby en zorgen ervoor dat de baby haar herkend. Doordat lieve Sophie is gemaakt van natuurrubber heeft ze een bijzondere geur waardoor de baby haar ook makkelijk herkent tussen alle speeltjes. Het subtiele piepje van Sophie stimuleert het gehoor en zorgt ervoor dat de baby kennis maakt met oorzaak-gevolg. En wanneer baby tandjes krijgt, bieden de oortjes en lange poten van Sophie verlichting door erop te sabbelen en te bijten.

Sophie is verpakt in een mooie geschenkdoos en is hierdoor ook erg leuk om weg te geven als kraamcadeau.

Geschikt voor 0+ maanden

Schoonmaakadvies:
Sophie kan worden schoongemaakt met een licht vochtig doekje met wat zachte zeep. Wij adviseren Sophie niet onder de kraan te houden of in bad te doen, het piepje van Sophie kan hierdoor onherstelbaar beschadigen.

Let op: Sophie niet steriliseren of in de vaatwasser reinigen!

Diversen
Sophie La Girafe
Onbekend | 28-08-2021 | 305656616400420.

Herdruk 11-07-2022

Zoveel geluiden... morgen vroeg tot s'avonds laat.

Op de boerderij!

Paperback / softback
Usborne Publishers
214 Hobbyboeken (<12 jaar)
Nederlands | 26-11-2020 | 9781474947800

De Tovertuinvriendjes reizen de hele wereld rond. En wat is daar veel te zien! Zie jij wat Charlie heeft gevonden tussen het koraal in Australië? Hoeveel boten tel je op de Aziatische markt? Wie heeft zich verstopt in het sneeuwfort van de Zuidpoolpinguïns? En kun jij op elk continent de knuffelkoala, de pinguïn en de hobbeleenhoorn vinden? Met het 'Groot speurboek' is je kindje uren zoet met kijken en zoeken.

Kartonboek
Dromenjager Publishing BV                                                
Nederlands | 10-08-2021 | 9789079738793

Levertijd 1-3 werkdagen

om hoe je zingt onder de douche
om hoe het scheerschuim sneeuwt
als jij je staat te scheren

om hoe lief je naar me kijkt
als ik met modder zit te spelen
...
Daarom vind ik jou zo lief, papa

Hardback
Lannoo
271 Peuterboeken
Nederlands | 18-05-2020 | 9789401466042

Levertijd 1-3 werkdagen

om alle kusjes die je geeft
en alle pleisters die je plakt

om alle taartjes die we bakken
in het zand
en in de keuken
...
Daarom vind ik jou zo lief, mama

Hardback
Lannoo
271 Peuterboeken
Nederlands | 18-05-2020 | 9789401466035

Levertijd 1-3 werkdagen

Ontdek de mooiste dieren uit het dierenrijk in Dierenparade. Van olifant tot kikker, van koala tot tijger: de bijzondere illustraties van Jonny Lambert brengen elk dier tot leven!

 

Hardback
Veltman Uitgevers B.V.
273 Prentenboeken (<6 jaar)
Nederlands | 05-02-2019 | 9789048317387

Levertijd 1 - 3 werkdagen

Een lief boekje voor alle kinderen die ook voor het eerst op het potje gaan!

Poeperdje krijgt van zijn lieve oma Knorremans een heel mooi cadeau: een potje met een roos! En dan gaat hij zitten... Het duurt misschien even, maar uiteindelijk lukt het hem! Lukt het jou ook?

Hardback
Moon
272 Kleuterboeken
Nederlands | 19-10-2020 | 9789048853625

Leer je peuter op het potje te gaan met dit hilarische speelboek. Til de grappige flapjes op, draai aan de regenboogwieltjes en leer allerlei dieren kennen in dit boek dat kinderen motiveert en verrast.

Hardback
Veltman Uitgevers B.V.
271 Peuterboeken
Nederlands | 24-02-2021 | 9789048318575

Uitverkocht

Dierenfamilies-Jungle-Jane Ormes

€ 10,00 € 7,50
Uitverkocht
Uitverkocht

Dierenfamilies-Jungle-Jane Ormes

€ 10,00 € 7,50

Ontdek dierenfamilies in de jungle. Til de flapjes op en vind de schattige baby's!

Hardback
Veltman Uitgevers B.V.
273 Prentenboeken (<6 jaar)
Nederlands | 05-02-2019 | 9789048317363