Ms. Monica's Book Notes - Boekenblog

Soms heb je een ingeving nodig...

en een beetje inspiratie! Wat je allemaal kan doen met een printer en een pakje buddies!Het is gelukt! 😃De "BoekieMet Wordt Verwacht Boekenwand" ! 😊Mooi hè! ❤ Zoveel bijzondere boeken komen in het najaar uit! 🍂🍁🍄Mochten jullie ook een aanrader hebben, een titel die nog niet is verschenen... laat het ons even weten.Er komt zeker weer een plekje vrij ... 😉#boekenwinkel #boekenlezen #boekenwand #voorpret #boekiemet #boekiemetmoerkapelle

Lees meer »

Liefde op de savanne...en nu Geluk op de Savanne - Anne Jacobs

Verwacht en verschenen!Geluk op de savanne, het tweede deel van de boeiende Savanne-reeks van Anne Jacobs.Zo gaat het verhaal verder...Charlotte na een veelbewogen begin in Zuidoost-Afrika vind rust met haar vroegere liefde George.Samen sterk, samen gelukkig.Niets lijkt hun in de weg te staan.Totdat George besluit aan een gevaarlijke expeditie te ondernemen.Je bent wat je in je hart wilt zijn.Zijn liefde voor avontuur is alles overheersend.Zijn liefde voor Charlotte?Charlotte zal in de tussentijd alleen zijn.Zichzelf moeten redden.Een kans doet zich voor om haar eenzaamheid te doorbreken.Charlotte reist naar een koffieplantage in het Usambaragebergte.Haar nicht Klara heeft haar hulp gevraagd.Het werk en gezelschap op de koffieplantage geeft Charlotte voldoening.Toch blijft ze George missen.Haar verlangen naar hem onvervuld.En als er steeds minder brieven van George binnenkomen, slaat angst en onzekerheid haar om het hart.Is George iets overkomen?Leeft hij nog?En zullen ze elkaar ooit nog terugzien?

Lees meer »

Happy klanten vertellen!

Ze stond voor de kassa... bijna buiten adem. Zo enthousiast! Reis om de Wereld was er weer. De vorige pocket had ze in de auto in een keer uitgelezen, onderweg van Moerkapelle naar Groningen. Ze had niet eens in de gaten gehad dat ze al in Groningen waren gearriveerd. Zo leuk zijn deze pockets. Ze had een stoere Hogwarts Express T shirt aan... met gouddruk. 

Lees meer »