Verschijnt binnenkort

Parallelbijbel Statenvertaling/Herziene Statenvertaling
De 'Parallelbijbel SV/HSV' bevat twee vertalingen naast elkaar: de tekst van de hele Bijbel in de Herziene Statenvertaling uit 2010 in de linkerkolom en de Statenvertaling uit 1637 in de rechterkolom. Hierdoor is het mogelijk om een vergelijking te maken tussen de verschillende teksten.

 

Hardback
Jongbloed
701 Bijbels
Nederlands | 26-04-2024 | 9789065395511

Kan je verantwoordelijk zijn voor een moord als je zelf dood bent?

De twaalfde thriller met de zeer geliefde personages Myron Bolitar en Windsor Lockwood III – oftewel Win – in de hoofdrol

Drie jaar geleden hield privédetective en sportmakelaar Myron Bolitar een lofrede op de begrafenis van zijn cliënt, de beroemde basketbalcoach Greg Downing. Myron en Greg hadden een verleden: in eerste instantie als zeer persoonlijke rivalen en later als onverwachte zakenpartners. Myron heeft zijn dood verwerkt – tot twee federale agenten zijn kantoor binnenlopen en eisen dat hij ze vertelt waar Greg Downing is.

Volgens de agenten leeft Greg nog, en is Myron op de plaats delict van een dubbele moord gezien, wat hem tot de hoofdverdachte maakt. ­Myron is in shock en heeft dringend antwoorden nodig.

Myron en Win, oude vrienden en collega’s, gaan op zoek naar de waarheid, maar hoe meer ze ontdekken over Greg, hoe gevaarlijker hun ­wereld wordt… Geheimen, leugens en een moorddadige samenzwering die teruggaat tot het verleden vormen de kern van de zinderende nieuwe roman van Harlan Coben.

In de pers

‘Coben stelt nooit, maar dan ook nooit teleur.’ Lee Child

Paperback / softback
Boekerij
305 Literaire thriller
Nederlands | 14-05-2024 | 9789049203443

Deze boeken worden verwacht.

Alle boeken die hier genoemd zijn kan je reserveren!

Ze worden dan uitgeleverd zodra ze leverbaar zijn.

LET OP: het zijn verwachte leverdata, dit kan nog ivm de  planning van de uitgeverij veranderen.