Verjaardagskalenders

Levertijd 1-3 werkdagen

Voor iedereen die de prachtige illustraties die Frann Preston-Gannon voor de poëziebundel Ik wou dat ik een vogel was maakte aan de muur wil hangen, is er deze verjaardagskalender! Met de twaalf mooiste platen uit het boek en één gedicht per maand.

 

Kalender
Ploegsma
014 Kalenders en verjaardagskalenders
Nederlands | 28-10-2020 | 9789021681054

 

Nooit meer een verjaardag of een ander mooie moment vergeten met onze kunstige verjaardagskalender. Bij elke maand een andere illustratie. Hang de kalender eenvoudig aan de muur met het handige ophangoog.


17 x 30 cm
Wandmodel met ophangoog
12 pagina's net ieder een eigen maand
Elke maand een eigen afbeelding
100 grms houtvrij, offwhite papier
162 gram

 

Ingrid Smuling volgde haar opleiding aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag (eindexamen 1964), waar ze ook woont en werkt.

Geïnspireerd door de natuur, door bloemen en vruchten, stelt Ingrid haar stillevens in olieverf samen, op bescheiden formaat, vaak in combinatie met oud porselein, aardewerk en zilver.
Ingrids streven is harmonie en verstilling uit te beelden met een duidelijk herkenbare toets in een sfeervol eigentijds realisme.

 

Artikelcode: BC121

Verjaardagskalender
Wandmodel met ophangoog

Marius van Dokkum verjaardagskalender. De schilderijen van Marius van Dokkum (1957) bestaan uit portretten, stillevens en vrije onderwerpen. In zijn vrije onderwerpen komen meestal eenvoudige mensen voor in hun eigen leefomgeving. Mensen die ondanks hun eigenaardigheden toch sympathiek overkomen. Het werk van Marius van Dokkum wordt gekenmerkt door de vele details, er is zoveel op te zien. Vaak hebben zijn schilderijen iets humoristisch. Van Dokkum is van mening dat humor het werk toegankelijker kan maken.

Afmeting: 21 x 30 cm.

Op zoek naar een christelijke verjaardagskalender? Kies dan voor de christelijke verjaardagskalender van DagelijkseBroodkruimels. We hebben 12 kruimels geselecteerd die het afgelopen jaar (online) erg goed scoorden en deze verwerkt in de verjaardagskalender.

De kalender is een christelijke kalender. Bij elke maand is een passende kruimel (afbeelding) met Bijbeltekst geplaatst.

De verjaardagskalender is bedoeld om aan de muur te bevestigen. Hiervoor is een gat geboord in de christelijke verjaardagskalender. De kalender is gemaakt van dik en stevig papier en heeft hierdoor een stevige en strakke uitstraling. De verjaardagskalender onderscheidt zich door het unieke design, ieder maand heeft een compleet andere uitstraling.

Afmetingen lxbxh
42 x 29 x 1 cm

Met deze mooie verjaardagskalender met stippen vergeet je verjaardag meer. De verjaardagskalender heeft een elke maand een vrolijke Zoedt quote. Leuk om op te hangen en super handig. Het formaat van de kalender is 21x21cm. Bovenaan vind je een zwarte ringband en met een ophanghaakje. De kalender bestaat uit 13 bladen incl. voorkant.

Op de teksten en ontwerpen van Zoedt rust auteursrecht. Ontwerpen en teksten zijn vastgelegd bij CC Proof.

Een mooie, originele verjaardagskalender met een duidelijke druk en afwerking met kleurrijke vrolijke tekeningen.

Van deze nieuwe verjaardagskalender van Studio Onszelf wordt je geheid vrolijk! Uitgevoerd in handig A4 formaat. Astrid Nieuwenburg en Claudia Drübe zijn de oprichters van Studio Onszelf Amsterdam. Met groot succes in binnen- en buitenland maakt dit creatieve Nederlandse ontwerpersduo - naast kantoorartikelen - uitgebreide behangcollecties (waaronder Smile, Fabulous , Enjoy, Sweet, Loft, Stars en Little), gordijnstoffen, posters, mokken en tafelzeil. Het merk Studio Onszelf is verkrijgbaar in meer dan 700 winkels! De twee dames hebben een geheel eigen stijl. “Wij maken onze ontwerpen puur op gevoel, met heel veel liefde en een glimlach, echt vanuit ‘Onszelf’. Hiermee willen wij anderen inspireren om ook dicht bij zichzelf te blijven”, aldus Astrid en Claudia. Het artwork van Studio Onszelf is verrassend, stoer en speels: ‘Dutch Design’ met een glimlach. De kracht zit hem in de combinatie van urban en hippe designs met teksten met een knipoog ;-).

Kalender formaat: 21x30cm (A4)

8716467437380

De mooiste en meest bijzondere oldtimers en klassiekers verzameld in één verjaardagskalender. Elke maand een prachtige foto en een korte beschrijving van de trekker. Een must-have voor elke trekkerliefhebber!

Formaat
30.1 x 21.2 x 10 cm.

Kalender
Reed Business Information
014 Kalenders en verjaardagskalenders
Nederlands | 16-06-2017 | 

Artikelcode: BCT099

Verjaardagskalender
Wandmodel met ophangoog
Tintoretto papier

17 x 30 cm

Vrolijke en kleurrijke natuur illustraties sieren deze verAfmetingen

lxbxh
33,8 x 14,7 x 0,4 cm

jaardagskalender van Marjolein Bastin.