Kleurboeken voor volwassenen

Each volume in this series contains 48 sheets with drawings printed on professional drawing paper in very light grey lines, encouraging you to trace and vary and to add colour. The images are a mix of detailed drawings and basic templates that leave plenty of space for your own creativity. The 180 g/m2 paper is acid-free, lightfast and age-resistant. It is suitable for most colouring techniques, including pencil, crayon, marker, ink and water colour.

 

Hardback
Pepin Press B.V., The
460 Hobby's algemeen
Meertalig | 15-02-2018 | 9789460098338

PEPIN® POSTCARD COLOURING BOOKS Oefen je teken vaardigheden en creëer tegelijkertijd prachtige werken. * bevat 20 kaarten (10,5 x 15 cm) gedrukt op zuurvrij tekenpapier van superieure kwaliteit * bedrukt met bijzondere ontwerpen in zeer dunne lijnen * het 250 g/m² tekenpapier is geschikt voor een breed scala aan creatieve toepassingen waaronder potlood, krijt, pastel, stift, verf, enz. Ook aquarelverf en vloeibare inkt kan worden gebruikt. * het papier heeft een lange levensduur.

Paperback / softback
Pepin Press B.V., The
476 Tekenen, schilderen, kalligrafie
Meertalig | 04-05-2016 | 9789460096068

Waan je in een droomwereld - gevangen tussen nacht en dag - op een plek vol magische tekens, astrologische zinnebeelden en mythische symbolen. 'Symbolia' staat bol van bijzondere, bovennatuurlijke briljantjes. Zon, maan, sterren, mandala's en oerfiguren uit de natuur spelen de hoofdrol in dit zinnenprikkelende, toverachtige kleurboek. Zodra je het boek openslaat, val je net als Alice in Wonderland midden in een verborgen sprookjeswereld. 'Symbolia' ligt te wachten op jouw creatieve invulling - voel je vrij om je eigen kleurenpalet te kiezen en de platen aan te vullen met zelfgemaakte tekeningen.

 

 

Paperback / softback
Kleurboeken
460 Hobby's algemeen
Nederlands | 13-07-2021 | 9789045326603

Uitverkocht

Dit verrassende kleurboek neemt je mee op ontdekkingstocht door de wonderlijke dierenwereld! Langs het pad dat kleurkoningin Johanna Basford voor je heeft versierd fonkelen de flora en fauna van een magische jungle die wacht om door jou tot leven te worden gewekt. Waan je in een weelderige wereld waar gespikkelde boomkikkers, stilzwevende kolibries, sluipende tijgers en speels apen je de weg wijzen. Laat je fantasie de vrije loop en geef kleur aan de mooiste tropische bloemen en planten - en kom volledig tot rust diep in de jungle. Johanna Basford is de illustrator van 'Het betoverde woud', 'De geheime tuin' en 'Wereld van bloemen'. Van haar kleurboeken werden wereldwijd meer dan 16 miljoen exemplaren verkocht.

 

 

Paperback / softback
BBNC Creatief
460 Hobby's algemeen
Nederlands | 24-08-2021 | 9789045325552

Uitverkocht

Containing 20 detachable postcards of Johanna Basford's beautiful drawings from the inky world of her Secret Garden. Decorate the cards to bring the flowers and tiny creatures to life, then share the magic with all your friends. For artists and gardeners of all ages.
Kaarten
Laurence King Publishing
000 Non-boeken algemeen
Engels | 27-01-2018 | 9781856699464

Uitverkocht

Features 20 detachable postcards to decorate, colour in and send to your friends.

Kaarten
Laurence King Publishing
000 Non-boeken algemeen
Engels | 27-01-2018 | 9781856699792

Uitverkocht

Pak je kleurpotloden of pennen en ga aan de slag met dit bijzondere ‘Kleurboek bij de Bijbel’, waarin de mooiste bijbelteksten worden gecombineerd met prachtige kleurplaten. Elke plaat bevat bijzondere goudkleurige details. Het kleurboek neemt je mee door de Bijbel heen, rondom deze thema’s: onze wereld, onze God, Gods lessen en ons antwoord. Neem de tijd om een passage te lezen, laat je inspireren en ga aan de slag met je kleurpotloden of pennen. Een prachtig cadeauboek om uren in te kleuren

 

Ingenaaid

KokBoekencentrum Non-Fictie
713 Religieuze cadeauboekjes
Nederlands | 16-02-2021 | 9789043535687

Uitverkocht

Wees stil en weet (Kleurkaarten - Ansichtkaartenboek)

Pak je set kleurpotloden, gelpennen of markeerstiften en ontspan met dit prachtige kleurkaartenboekje Be Still and Know Coloring Cards.

De inspiratie voor deze kaarten komt uit Psalm 46:10 en is een kans om creatief uiting te geven aan uw geloof. Het boekje bevat prachtig ontworpen kleurkaarten gemaakt door Karla Dornacher. Elk ontwerp is gebaseerd op de Schrift.

De ene kant van de kaart is om in te kleuren en de achterkant is voor een persoonlijke boodschap.

Deze set van 20 kaarten is gedrukt op zwaar karton.

Elke kaart is gemakkelijk uit te scheuren en perfect om als groet aan een speciaal iemand te geven.

- Kaartenboekje

- Lijnontwerpkaarten naar kleur

- Kleur één zijde en schrijf een persoonlijke boodschap op de achterkant

- Boek op briefkaartformaat met 20 uitscheurkaarten

- Zwaar karton - Formaat: 165 x 119 x 10 mm

- Verpakking in krimpfolie '

Uitverkocht

Pak een set kleurpotloden, ga lekker zitten en word creatief! Een leuke, ontspannende manier om tot rust te komen. Gebruik deze kaarten voor antistress-therapie en bijbelse inspiratie. Vandaag wordt een geweldige dag! Deze collectie kleurkaarten is samengesteld uit inspirerende citaten, aangevuld met prachtige ontwerpen om te kleuren en je creativiteit tot leven te brengen.

Het boekje bevat 20 prachtig vormgegeven kleurkaarten, één zijde om in te kleuren en de achterzijde voor een persoonlijke boodschap. Elke kaart is gemakkelijk uit te scheuren en perfect om als groet aan een speciaal iemand te geven.

- Afmeting: 165 x 119 x 10 mm
- 20 kleurkaarten
- Gemakkelijk uit te trekken
- Krimpfolie verpakking 

Uitverkocht

Wees creatief en mediteer over de 20 prachtige beloften die op deze kaarten staan. Dit kaartenboek heeft een handige formaat en kan je het overal meenemen. 

Promises To Bless Your Heart kleurkaarten zijn een prachtig en bemoedigend cadeau voor een speciale iemand.

De inspirerende citaten zullen je ziel troosten en je dag opfleuren! Geef ze aan mensen van wie je hou, of plaats ze op een koelkast of prikbord als een constante herinnering aan Gods beloften. Het boekje bevat prachtig vormgegeven kleurkaarten, één zijde om in te kleuren en de achterzijde voor een persoonlijke boodschap.

Deze set van 20 kaarten is gedrukt op zwaar karton.

Elke kaart is gemakkelijk uit te scheuren en perfect om als groet aan een speciaal iemand te geven.

- Kaartenboekje

- Lijnontwerpkaarten naar kleur

- Kleur één zijde en schrijf een persoonlijke boodschap op de achterkant

- Boek op briefkaartformaat met 20 uitscheurkaarten

- Zwaar karton

- Formaat: 165 x 119 x 10 mm

- Verpakking in krimpfolie

6006937143265

Uitverkocht

Natuurmandala's bevat 35 prachtige mandala's die geïnspireerd zijn op de natuur. Je vindt er allerlei natuurlijke figuren in terug, van bloemen en planten tot insecten en dieren. Ze zijn ontworpen door de getalenteerde kunstenares Annemarie Vermaak, die met haar natuurmandala's een leuke en gemakkelijke manier biedt om creatief bezig te zijn. Van vlinders en kevers tot pauwen en koi karpers, de levendige en gedetailleerde illustraties bieden de mogelijkheid om je verbeelding te laten spreken en je innerlijke kunstenaar te bevrijden. De mandala's zijn gedrukt op extra stevig papier en zijn enkelzijdige bedrukt, waardoor je geen last hebt van doordrukken.

Annemarie Vermaak begon haar carrière na de opleiding Reproductietekenen aan het Grafisch Lyceum Rotterdam als grafisch ontwerper in Amerika. Vijftien jaar later volgde Annemarie de cursus Boeken Illustreren en besloot van tekenen haar beroep te maken. Inmiddels heeft ze twee kinderboeken geïllustreerd, Het enige echte knip- en kleurboek uitgebracht en maakt zij tekeningen en schilderijen in opdracht. Annemarie werkt vanuit haar studio-aan-huis in de vesting van Gorinchem.

Paperback / softback
Kleurboeken
460 Hobby's algemeen
Nederlands | 27-01-2021 | 9789045319872

Stap in de magische natuurlijke wereld van Maria Trolle in haar nieuwste kleurboek Botanicum. Haar prachtige lijnenspel vormt de ultieme basis voor een perfecte kleurplaat. Liefhebbers van natuurlijke motieven, met weelderige bossen vol kleurrijke planten en bloemen kunnen hun hart ophalen. Van zomerse pioenrozen en pauwenveren tot herfstkransen en winterse lelietjes-van-dalen. Het boek is prachtig uitgevoerd met een kartonnen kaft, goudkleurig linnen band, gouden opdruk en goudfolie op de voorkant en prachtige diepzwarte schutbladen. Het papier is licht getint, waardoor de kleuren extra mooi uitkomen. Je zal tot over je oren verliefd worden op de 96 pagina's vol met weelderige tuinen, planten, bloemen en dieren - zo uit het Scandinavische landschap geplukt. Maria Trolle is grafisch ontwerper en illustrator. Ze woont in Tyreso, net buiten Stockholm. Haar passie voor tuinieren loopt als een de rode draad door haar werk, waarbij ze zich dagelijks laat inspireren door planten, bloemen en dieren - het liefst uit haar eigen tuin.

 

Hardback
Kleurboeken
476 Tekenen, schilderen, kalligrafie
Nederlands | 20-12-2018 | 9789045323237

Uitverkocht

Beautiful Nature kleurboek

€ 15,95
Uitverkocht
Uitverkocht

Beautiful Nature kleurboek

€ 15,95

Geniet van een momentje voor jezelf dankzij dit prachtige natuurkleurboek. Alle kleurplaten worden vergezeld door inspirerende citaten om je helemaal tot rust te brengen. Kleur de prachtige tekeningen in en laat je betoveren door de schoonheid van de natuur. Gebonden uitvoering met elastiek en leeslint.

 

Hardback
Deltas/Chantecler
012 Albums en dagboeken
Nederlands | 17-07-2021 | 9789044758641

Kleurfans kunnen hun hart ophalen aan dit nieuwe deel in de Kleuren op nummer-serie. Volg eenvoudigweg de kleurcodering aan de zijkant van de pagina en breng de winterse afbeeldingen tot leven. In de puzzels vind je prachtige rendieren, glinsterende bomen, zwevende sneeuwvlokken, Scandinavische patronen en nog veel meer. Urenlang creatief kleurvertier voor jong en oud gegarandeerd!

 

Paperback / softback
BBNC Creatief
460 Hobby's algemeen
Nederlands | 17-12-2021 | 9789045326405