Happy klanten vertellen!

Gepubliceerd op 29 juli 2023 om 16:10

Ze stond voor de kassa... bijna buiten adem. Zo enthousiast! Reis om de Wereld was er weer. De vorige pocket had ze in de auto in een keer uitgelezen, onderweg van Moerkapelle naar Groningen. Ze had niet eens in de gaten gehad dat ze al in Groningen waren gearriveerd. Zo leuk zijn deze pockets. Ze had een stoere Hogwarts Express T shirt aan... met gouddruk. 

Die had ze bij de Tweedekanswinkel gekocht in Moerkapelle. Ze ging er bijna iedere week naar toe.

Waarom zou je niet tweedehands kopen? Het is goedkoop en duurzaam. Kleding hoeft per se niet nieuw te zijn om cool te zijn. Ze opende haar rugzak en deed de Donald erin. Geen zakje nodig. Een bedachtzame en lieve meid.

Happy klant, happy mevrouw BoekieMet.

                                                    Reis om de wereld Pocket 5 - Zuid-Amerika
Pak je koffers en gaan met de banaan! Voor alle leeftijden.
Ga met de Jonge Woudlopers mee op zoek naar een witte lama, duik met Diederik de jungle in, vind de wolken die je toekomst voorspellen en ontrafel een sportief mysterie in Rio de Janeiro. Reis mee door Zuid-Amerika!

                                                         Donald Duck Wereldreis Pocket
In de Reis om de Wereld pockets beleven Donald en zijn vrienden hun avonturen steeds in een ander werelddeel. In elke pocket steken ze de Duckstadse grens over en gaan op ontdekkingsreis! Pak je koffer en reis mee! 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.