Zoedt

Bij BoekieMet! Zoedt...so sweet!

Dit huisje van kurk met tekst Lach, durf, straal, geniet is een mooie woonaccessoire voor jezelf of voor een lieve ander. Leuk om cadeau te geven op een verjaardag, of zomaar! Ook een idee om verschillende huisjes van verschillende formaten te combineren.

Bijzonder gezellig!

Met een mooie boodschap.

Het huisje is gemaakt van kurk en is 20cm breed en 27,4cm hoog.

En wordt geleverd met met een zwarte MDF-standaard.

Op de teksten en ontwerpen van Zoedt ligt auteursrecht, deze zijn vastgelegd bij CC Proof.

 

Straal! Een woonaccessoire waar wij blij van worden. Aan elkaar geschreven letters met het woord STRAAL. De letters zijn gemaakt van 19mm dik MDF en kan daardoor perfect blijven staan. Leuk om neer te zetten op een plankje, tafeltje of dressoir. Hij is 30,8cm breed en 10,7cm hoog.

Op de ontwerpen en teksten van Zoedt rust auteursrecht. De ontwerpen zijn vastgelegd bij CC Proof.

Uitverkocht

Kaartenhouder rond - zwart hout

€ 3,95
Uitverkocht

Kaartenhouder rond - zwart hout

€ 3,95

Kaartenhouder rond
Mooie kaartenhouder om een kaart of foto in te zetten. Leuk te combineren met de andere kaartenhouders om een verzameling kaarten en/of foto's bij elkaar te zetten. Ook leuk op een plankje of bijvoorbeeld onder een stolp. De kaartenhouder heeft een diameter van 7cm en 2cm hoog. Op de achterkant van de kaartenhouder staat ons logo gelaserd.

De producten van Zoedt zijn basic en eigenzinnig en door Zoedt ontworpen. Op de ontwerpen en teksten van Zoedt rust auteursrecht. Ontwerpen en teksten zijn vastgelegd bij CC Proof.

Dit mooie houten vaasje is een super leuk cadeau voor jezelf of iemand anders. Het vaasje is 17,6 cm hoog en er zit een reageerbuisje in. Het bloemetje is een Craspedia.

Op de teksten en ontwerpen van Zoedt ligt auteursrecht, deze zijn vastgelegd bij CC Proof.