Educatief Speelgoed

Een raceauto om te bouwen en te verkennen dankzij stevige onderdelen, om naar nieuwe avonturen te snellen, ideeën om te zetten in realiteit en vertrouwd te raken met mechanica en techniek. Een set om plezier te maken door nieuwe oplossingen en briljante bouwwerken te bedenken. Een spelervaring die concentratie en nauwkeurigheid vergt in elke fase, voor maximale betrokkenheid. Een constructielaboratorium om de creativiteit en verbeelding te stimuleren. Door de componenten in elkaar te zetten kan het kind ideeën testen en nagaan of de resulterende oplossingen goed zijn. De wereld van de techniek en de mechanica vormt de hoeksteen van dit laboratorium, dat het kind aanmoedigt om concepten te ontwikkelen en ideeën te testen om favoriete voertuigen te reproduceren. Met interactieve 3D-instructies voor verdergaande mechanische oplossingen. Behalve de geïllustreerde wetenschappelijke handleiding is er een app om de assemblage eenvoudig en leuk uit te voeren. Alle onderdelen om een auto met een attractief design te bouwen. Een bouwset om het chassis van de auto te assembleren waarop vervolgens de carrosserie wordt bevestigd. De verpakking bevat ook een gekleurde set stickers om de raceauto te versieren. Het werkende stuurmechanisme kan van bovenaf worden gecontroleerd, voor alle avonturen die je maar kunt bedenken. Elk afzonderlijk onderdeel van het chassis is tot in het kleinste detail ontwikkeld. De constructies zijn volledig ontworpen, bedacht, ontwikkeld en geproduceerd in Italië.

800512556016

8 - 12 jaar

100 onderdelen

Uitverkocht

Clementoni Memo Puppies

€ 4,99
Uitverkocht

Clementoni Memo Puppies

€ 4,99

Een geheugen en associatiespel om plezier mee te hebben voor zowel kinderen als volwassenen! Het doel van het spel is om paren kaarten te matchen met behulp van uw visuele geheugen. Degene die alle paren vindt, wint. De 48 kaarten worden geïllustreerd met charmante karakters

Levertijd 1-3 werkdagen

Vos en Haas drinken thee in de tuin. Plots horen ze een kreet om hulp. Het is een vogel. Ze is haar ei kwijt. En de boef Jak sluipt rond in het bos! Hij heeft vast een heel gemeen plan...

Help Vos en Haas en hun vrienden om het ei in het nest te leggen voordat Jak het vindt.

Volg het goede spoor, vind het juiste nest en geef het ei aan zijn mama. Maar schiet op, want jullie moeten samen sneller zijn dan Jak!

Spel
Lannoo
023 Spelletjes voor kinderen en jongeren
Nederlands | 26-04-2021 | 9789401473439

Dit spel bevordert:

-het herkennen en onthouden van beelden
-de fijne motoriek van jonge kinderen
-elkaar begrijpen en samenwerken

Inhoud:
1 spelbord
1 dobbelsteen
1 pion van Jak
5 personagekaarten: Vos, Haas, Uil, Ever, Uil, Pluim
12 zoekkaarten: 3 sporenkaarten, 3 nestkaarten, 3 eikaarten, 3 vogelkaarten
3 winkelkaarten: zaklantaarn, knikkerzak en verrekijker
5 kartonnen knikkers
42 plaatskaarten: 14 lucht, 14 vlakte, 14 bos
spelregels

4-104 jaar / 2-5 spelers / Speelduur 15

Levertijd 1-3 werkdagen

Zo'n 230 miljoen jaar geleden, in het mesozoïcum, verschenen er wonderlijke dieren op aarde: dinosaurussen. Reis terug in de tijd en leer de indrukwekkende Triceratops kennen. Zet het gedetailleerde 3D-model in elkaar met de stevige puzzelstukjes en leer alles over de dino in het leuke boekje vol feiten en weetjes. De dinosaurussen zitten in sterke dozen met een handig hengsel die overal mee naar toegenomen kunnen worden.

Paperback / softback
Rebo Productions
228 Speel- en leerboeken (<12 jaar)
Nederlands | 23-08-2021 | 9789036641876