Educatief Speelgoed

BoekieMet Tip!

Vos en Haas drinken thee in de tuin. Plots horen ze een kreet om hulp. Het is een vogel. Ze is haar ei kwijt. En de boef Jak sluipt rond in het bos! Hij heeft vast een heel gemeen plan...

Help Vos en Haas en hun vrienden om het ei in het nest te leggen voordat Jak het vindt.

Volg het goede spoor, vind het juiste nest en geef het ei aan zijn mama. Maar schiet op, want jullie moeten samen sneller zijn dan Jak!

Spel
Lannoo
023 Spelletjes voor kinderen en jongeren
Nederlands | 26-04-2021 | 9789401473439

Dit spel bevordert:

-het herkennen en onthouden van beelden
-de fijne motoriek van jonge kinderen
-elkaar begrijpen en samenwerken

Inhoud:
1 spelbord
1 dobbelsteen
1 pion van Jak
5 personagekaarten: Vos, Haas, Uil, Ever, Uil, Pluim
12 zoekkaarten: 3 sporenkaarten, 3 nestkaarten, 3 eikaarten, 3 vogelkaarten
3 winkelkaarten: zaklantaarn, knikkerzak en verrekijker
5 kartonnen knikkers
42 plaatskaarten: 14 lucht, 14 vlakte, 14 bos
spelregels

4-104 jaar / 2-5 spelers / Speelduur 15

 
Met deze Gorgelspelletjes oefenen kinderen spelenderwijs met taal. Alle spelletjes kunnen alleen of met zijn tweeën gespeeld worden. De zandloper maakt het extra spannend. Wie maakt de meeste nieuwe woorden met typische Gorgelwoorden? Wie verzint de meeste woorden met de gegooide beginletter? Of wie maakt de meeste zinnen binnen de zandlopertijd? De scores houden de spelers bij op de scorekaart. Doordat de twee stiften uitwisbaar zijn, kunnen de taalspelletjes eindeloos gespeeld worden. Elk spel wordt op twee niveaus aangeboden, zodat kinderen van verschillende leeftijden met elkaar kunnen spelen.

Leerdoelen
- Oefenen met spelling
- Oefenen van AVI M4, E4, M5
- Creatief spelen met taal
- Vergroten van de woordenschat
- Lezen en schrijven van woorden en zinnen

 

Er groeien zoveel mooie bloemen en planten in het bos. Elmer wil alles over ze leren! Bij dit bordspel voor de hele familie verzamel je zoveel mogelijk planten en dieren uit het bod. Met elke stap die je pion zet, leer je meer over de natuur!

Speleigenschappen

Aanbevolen leeftijd 3 - 99 jaar Aantal spelers 2 tot 6 spelers Spelsoort Geluksspel | Behendigheidspel

Spel

Veltman Uitgevers B.V.

023 Spelletjes voor kinderen en jongeren

Nederlands | 27-02-2019 | 9789048317097

 


Dit leuke bordspel combineert een klassieke bingo met het ontdekken van het wondere rijk der dieren. De spelkaarten zijn verdeeld in thema’s gebaseerd op de omgeving waarin de dieren leven. Kinderen kunnen hun eigen thema bedenken en personaliseren met hun lievelingsdieren. Stimuleert het observatie- en associatievermogen en stimuleert kinderen om meer te leren over het dierenrijk.

Wordt geleverd in full-colour verpakking. Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

8005125669110

Deze super gave Mechanica Laboratorium set van Clementoni bevat ruim 130 onderdelen waarmee je een trimaran en een stoere jetski kunt bouwen.

Ga lekker experimenteren met deze Mechanica Laboratorium set van Clementoni! Het is de perfecte set om op een eenvoudige en leuke manier de basisbeginselen van de hydrodynamica en de scheepsbouwkunde te ontdekken. Met ruim 130 onderdelen, inclusief stangen, katrollen, panelen en nog veel meer, heb je heel veel bouwplezier. Bovendien kun je twee echt werkende modellen, een trimaran en een fantastische jetski, bouwen.


Eigenschappen:
Bouw een trimaran en een jetski met deze Mechanica Laboratorium set van Clementoni.
Met deze set ontdek je de geheimen van de aero- en vloeistofdynamica.
De set bevat ruim 130 onderdelen.
Inclusief geïllustreerde handleiding.
Met deze set maak je kennis met de wereld van de mechanica.

Een eenvoudig en leuk educatief spel dat kinderen leert om hun eerste letters en woorden te schrijven met behulp van de kleurrijke uitwisbare kaarten en de speciale stift. Op de uitwisbare tekenkaarten kunnen kinderen hun vaardigheden continu oefenen en beter leren schrijven. Je kind neemt geleidelijk en op een leuke manier een kijkje in de wereld van de schrijfkunst!