Speelgoed

Uitverkocht

Vandaag gaan we de stad in op de e-scooter. Yes! De scooter wordt eerst opgeladen bij het laadstation.Trek dan eenvoudig de kabel eruit, maak de rugzak vast en je kunt aan de slag.De rit kan beginnen! PLAYMOBIL Special Plus-figuren met geweldige extra's zijn het ideale cadeau. Super leuk om te verzamelen, mee te spelen en weg te geven!

Aanbevolen leeftijd: 4 -10 jaar
EAN code: 4008789708731

Moeder en kind gaan bij elke gelegenheid op de fiets. Vandaag gaan we naar het stadspark. Mama heeft natuurlijk haar helm op en zoonlief zit lekker in de fietskar. Daar gaan we! PLAYMOBIL Special Plus-figuren met accessoires zijn het ideale souvenir. Heel leuk om te verzamelen, mee te spelen of weg te geven!

Aanbevolen leeftijd: 4-10 jaar

Deze kleine jongen weet absoluut zeker dat er een monster onder zijn bed leeft. Dus zet hij zijn zaklamp klaar en wacht tot het  donker is. 1.2.3 - Licht aan! En ja hoor, er zit daar een groen monsterje en verrassend genoeg is het best vriendelijk en helemaal niet eng.

Gelukkig maar! :)

PLAYMOBIL Special Plus-figuren met geweldige extra's zijn het ideale cadeau. Super leuk om te verzamelen, mee te spelen en weg te geven!

 

EAN code: 4008789708762

Uitverkocht

'Een groot vertrouwen tussen mens en paard is een voorwaarde voor een succesvolle paardendressuur. De twee harde werkers trainen al jaren elke dag aan hun showact. Vandaag is de spannende dag van het grote optreden. De manen van de pony zijn feestelijk versierd en de artiest draagt ​​een prachtig kostuum. De gordijn gaat omhoog!

De lichten stralen...schitterend!

PLAYMOBIL Special Plus-figuren met geweldige extra's zijn het ideale cadeau. Super leuk om te verzamelen, mee te spelen en weg te geven!
Productspecificati

Deze twee stoere jongens willen later als ze groot zijn coureur worden. Om de beurt trainen ze met hun snelle motor op het circuit. Wie is vandaag de snelste?

PLAYMOBIL Special Plus-figuren met leuke extra's zijn de ideale cadeautjes. Heel leuk om te verzamelen, om mee te spelen of om weg te geven!

Aanbevolen leeftijd: 4 - 10 jaar

 

De PLAYMOBIL-voetbalster maakt zich klaar voor het grote toernooi. Doelschieten staat op het programma. De sterke sportvrouw schiet ambitieus de bal op het doel. Ze is vastberaden om de gouden beker te winnen. Met de praktische trapfunctie met één hand kunnen zowel platte als hoge ballen gericht worden geplaatst.

PLAYMOBIL Special Plus-figuren met geweldige extra's zijn het ideale cadeau. Super leuk om te verzamelen, mee te spelen en weg te geven!

Vuur is zijn element, zijn kracht. Onze superheld beheerst de hete vlammen en gebruikt zijn krachtige vaardigheden voor goede daden. Als iemand in nood is, werpt hij zijn vuurstralen op en gaat de lucht in. Redder en onmisbare vriend.

PLAYMOBIL Special Plus-figuren met geweldige extra's zijn het ideale cadeau. Super leuk om te verzamelen, mee te spelen en weg te geven!

 

 

Aanbevolen leeftijd: 4 - 10 jaar

Uitverkocht

Onder water is er altijd veel te beleven. Vandaag ontmoeten de twee zeemeerminnen elkaar om te tennissen. Eerst het tennisnet opzetten, de rackets klaarleggen en dan kan het spel beginnen. De kam kan gebruikt worden als tennisnet of als haarsieraad. De figuren kunnen op de staartvin zitten en staan. PLAYMOBIL Special Plus-figuren met geweldige extra's zijn het ideale cadeau. Super leuk om te verzamelen, mee te spelen en weg te geven!

Aanbevolen leeftijd: 4-10 jaar

Biggie en zijn boeventeam de VLOOIEN willen de stad overnemen. Kruip in de rol van Dog Man, Kleine Karel en de andere Supermaatjes, werk samen met je medespelers en ga de strijd aan. Gebruik onzichtbaarheidsspray, krimppistolen en andere maffe middelen om de slechteriken te verslaan!
Bomvol personages, voorwerpen en grappen uit de boekenserie. Voor 2 tot 6 spelers vanaf 6 jaar. Inhoud: - 1 spelbord - 6 Supermaatjes - 3 robo-brontosaurus-stukken - 1 robo-brontosaurus-basis - 1 spinner - 20 gereedschapsfiches - spelregels.

Spel
Condor
282 Fictie 7-9 jaar
Nederlands | 21-10-2020 | 9789493189249

Die Cast pull back brandweerwagen tankauto met spuit, licht en geluid. Deze brandweerwagen is gemaakt van metaal en heeft het bekende pull back systeem. Door de auto een stukje achteruit te duwen en los te laten, gaat hij van zelf rijden.

De serie KidsGlobe traffic bestaat uit diverse auto's en vrachtwagens uit het dagelijkse verkeer. Dit geeft kinderen een herkenbare speelgoedauto. De brandweerauto heeft licht en geluid, wat het spelen nog weer wat echter maakt. Het speelgoed is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. De auto's zijn van gegoten metaal, hierdoor bijzonder sterk.

De brandweerauto heeft diverse realistische details. Denk aan een watertank, slangen, gereedschap en een bedienbaar spuitkanon op het dak. De brandweer wagen wordt geleverd in een mooie showdoos.
Afmetingen speelgoed brandweer vrachtwagen circa: 13 x 5 x 5 cm

 

Materiaal: die cast metaal & plastic
Kleur: wit met opdruk 
Serie: Kids Globe Traffic
Afmetingen: 13x5x6cm
Bijzonderheden: met pullback functie, licht en geluid werkt op batterijen (inbegrepen) 


Scheur door de woonkamer met deze superstoere jeep. Met zijn felle kleur valt hij altijd op en hij laat zich makkelijk bedienen met de bijgeleverde controller. Deze jeep met afstandsbediening werkt op vier niet bijgeleverde AA batterijen.


Leeftijd: 4+ jaar
Materiaal: kunststof
Afmetingen: 14 x 8 x 8 cm (LxBxH)
Schaal: 1:43
Aandrijving: elektrisch
Kleur: groen, zwart
Batterijen: 4 AA batterijen (niet inbegrepen)

Inhoud:
1 Jeep
1 Controller