Speelgoed

Met deze zoet roze Mitsubishi Pick-up met paardentrailer maak je de mooiste paarden avonturen mee! De pickup en trailer zijn van stevige kwaliteit voor uren lang speelplezier. Een stoer leuk cadeau voor een echt paardenmeisje!

- Lengte product: 27 cm lang
- Geen batterijen nodig!
- Kleur: Roze, Wit
- Schaal: 1:32

Wat zit er bij uw pakket?

De pickup auto, de paardentrailer, 2 lieve  paarden.

 

Uitverkocht

Hoe gaaf is deze brandweerwagen met uitschuifbare ladder?! De wagen bevat licht- en geluidseffecten.De brandweerauto is 16 centimeter lang en werkt op batterijen (inbegrepen).

Speel de meest spannendste avonturen na met deze brandweerwagen van Kids Globe. De wagen, die gemaakt is van metaal, heeft een uitschuifbare ladder en spuit (kunststof). Door de auto een stukje achteruit te duwen en los te laten, gaat hij van zelf rijden. De licht- en geluidseffecten maakt het spelen met deze brandweerwagen nog plezieriger!

Materiaal: metaal

Afmetingen: 16 x 8 x 4 cm

Leeftijd: vanaf 4 jaar

 

Het dagelijkse werk van de lasser is erg heet. Voordat hij aan de nieuwe tafel begint, bestudeert hij de afzonderlijke werkstappen opnieuw zorgvuldig. Dan zet hij het lasmasker op en gaat aan het werk. PLAYMOBIL Special Plus-figuren zijn het ideale souvenir. Heel leuk om te verzamelen, mee te spelen of weg te geven!

Merk Playmobil
Serie Special plus
Leeftijd 4+
Doelgroep Jongens en meisjes

4008789705976