Speelgoed

Binnen bij BoekieMet!

Biggie en zijn boeventeam de VLOOIEN willen de stad overnemen. Kruip in de rol van Dog Man, Kleine Karel en de andere Supermaatjes, werk samen met je medespelers en ga de strijd aan. Gebruik onzichtbaarheidsspray, krimppistolen en andere maffe middelen om de slechteriken te verslaan!
Bomvol personages, voorwerpen en grappen uit de boekenserie. Voor 2 tot 6 spelers vanaf 6 jaar. Inhoud: - 1 spelbord - 6 Supermaatjes - 3 robo-brontosaurus-stukken - 1 robo-brontosaurus-basis - 1 spinner - 20 gereedschapsfiches - spelregels.

Spel
Condor
282 Fictie 7-9 jaar
Nederlands | 21-10-2020 | 9789493189249

Uitverkocht

Met deze zoet roze Mitsubishi Pick-up met paardentrailer maak je de mooiste paarden avonturen mee! De pickup en trailer zijn van stevige kwaliteit voor uren lang speelplezier. Een stoer leuk cadeau voor een echt paardenmeisje!

- Lengte product: 27 cm lang
- Geen batterijen nodig!
- Kleur: Roze, Wit
- Schaal: 1:32

Wat zit er bij uw pakket?

De pickup auto, de paardentrailer, 2 lieve  paarden.

 

Let's Go! Beleef mooie avonturen met lieve Lily Doll en haar stoere  scooter!

 

Houten evenwichtsspel! Gooi de dobbelstenen, pak een stuk van dezelfde kleur op en rust op de basis. Leg ze zo hoog mogelijk op elkaar tot ze omvallen! Als geen van de juiste kleurstukken overblijft, gooi de dobbelstenen dan opnieuw!

Dit houten spel met 20 stukjes:

Ontwikkelt hand / oog-coördinatie.

Verbetert de concentratie.

Verbetert probleemoplossende vaardigheden.

 

 

 

BoekieMet Tip!

Geboren in Frankrijk in 1961. En al meer dan 50 jaar niets veranderd.....bijzonder!

Sophie de giraf is het eerste bijtspeeltje dat de 5 zintuigen van baby stimuleert. Ze is geliefd bij miljoenen baby's over heel de wereld.

Sophie de giraf wordt al generaties lang met de hand geproduceerd in Frankrijk. Ze wordt zorgvuldig gemaakt van 100% natuurlijk rubber afkomstig van de Hevea boom en bewerkt met verf die gebruikt wordt in de voedingsmiddelenindustrie. Hierdoor is ze absoluut vrij van schadelijke stoffen zoals PVC, Phthalaten, BPA en andere weekmakers, kortom een veilig en duurzaam speeltje. Het is hierdoor ook niet meer dan logisch dat deze superster al zoveel prestigieuze awards in de wacht heeft gesleept! Zie hier hoe dit Internationale icoon wordt gemaakt.

Sophie is ongeveer 18 cm lang en kan door baby's met hun kleine handjes makkelijk worden vastgepakt aan haar lange nek of benen. Haar vlekjes en lieve glimlach wekken door het contrast de aandacht van de baby en zorgen ervoor dat de baby haar herkend. Doordat lieve Sophie is gemaakt van natuurrubber heeft ze een bijzondere geur waardoor de baby haar ook makkelijk herkent tussen alle speeltjes. Het subtiele piepje van Sophie stimuleert het gehoor en zorgt ervoor dat de baby kennis maakt met oorzaak-gevolg. En wanneer baby tandjes krijgt, bieden de oortjes en lange poten van Sophie verlichting door erop te sabbelen en te bijten.

Sophie is verpakt in een mooie geschenkdoos en is hierdoor ook erg leuk om weg te geven als kraamcadeau.

Geschikt voor 0+ maanden

Schoonmaakadvies:
Sophie kan worden schoongemaakt met een licht vochtig doekje met wat zachte zeep. Wij adviseren Sophie niet onder de kraan te houden of in bad te doen, het piepje van Sophie kan hierdoor onherstelbaar beschadigen.

Let op: Sophie niet steriliseren of in de vaatwasser reinigen!

Diversen
Sophie La Girafe
Onbekend | 28-08-2021 | 305656616400420.

Uitverkocht

Die Cast pull back brandweerwagen tankauto met spuit, licht en geluid. Deze brandweerwagen is gemaakt van metaal en heeft het bekende pull back systeem. Door de auto een stukje achteruit te duwen en los te laten, gaat hij van zelf rijden.

De serie KidsGlobe traffic bestaat uit diverse auto's en vrachtwagens uit het dagelijkse verkeer. Dit geeft kinderen een herkenbare speelgoedauto. De brandweerauto heeft licht en geluid, wat het spelen nog weer wat echter maakt. Het speelgoed is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. De auto's zijn van gegoten metaal, hierdoor bijzonder sterk.

De brandweerauto heeft diverse realistische details. Denk aan een watertank, slangen, gereedschap en een bedienbaar spuitkanon op het dak. De brandweer wagen wordt geleverd in een mooie showdoos.
Afmetingen speelgoed brandweer vrachtwagen circa: 13 x 5 x 5 cm

 

Materiaal: die cast metaal & plastic
Kleur: wit met opdruk 
Serie: Kids Globe Traffic
Afmetingen: 13x5x6cm
Bijzonderheden: met pullback functie, licht en geluid werkt op batterijen (inbegrepen)