Speelgoed

Een raceauto om te bouwen en te verkennen dankzij stevige onderdelen, om naar nieuwe avonturen te snellen, ideeën om te zetten in realiteit en vertrouwd te raken met mechanica en techniek. Een set om plezier te maken door nieuwe oplossingen en briljante bouwwerken te bedenken. Een spelervaring die concentratie en nauwkeurigheid vergt in elke fase, voor maximale betrokkenheid. Een constructielaboratorium om de creativiteit en verbeelding te stimuleren. Door de componenten in elkaar te zetten kan het kind ideeën testen en nagaan of de resulterende oplossingen goed zijn. De wereld van de techniek en de mechanica vormt de hoeksteen van dit laboratorium, dat het kind aanmoedigt om concepten te ontwikkelen en ideeën te testen om favoriete voertuigen te reproduceren. Met interactieve 3D-instructies voor verdergaande mechanische oplossingen. Behalve de geïllustreerde wetenschappelijke handleiding is er een app om de assemblage eenvoudig en leuk uit te voeren. Alle onderdelen om een auto met een attractief design te bouwen. Een bouwset om het chassis van de auto te assembleren waarop vervolgens de carrosserie wordt bevestigd. De verpakking bevat ook een gekleurde set stickers om de raceauto te versieren. Het werkende stuurmechanisme kan van bovenaf worden gecontroleerd, voor alle avonturen die je maar kunt bedenken. Elk afzonderlijk onderdeel van het chassis is tot in het kleinste detail ontwikkeld. De constructies zijn volledig ontworpen, bedacht, ontwikkeld en geproduceerd in Italië.

800512556016

8 - 12 jaar

100 onderdelen

Die Cast pull back brandweerwagen tankauto met spuit, licht en geluid. Deze brandweerwagen is gemaakt van metaal en heeft het bekende pull back systeem. Door de auto een stukje achteruit te duwen en los te laten, gaat hij van zelf rijden.

De serie KidsGlobe traffic bestaat uit diverse auto's en vrachtwagens uit het dagelijkse verkeer. Dit geeft kinderen een herkenbare speelgoedauto. De brandweerauto heeft licht en geluid, wat het spelen nog weer wat echter maakt. Het speelgoed is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. De auto's zijn van gegoten metaal, hierdoor bijzonder sterk.

De brandweerauto heeft diverse realistische details. Denk aan een watertank, slangen, gereedschap en een bedienbaar spuitkanon op het dak. De brandweer wagen wordt geleverd in een mooie showdoos.
Afmetingen speelgoed brandweer vrachtwagen circa: 13 x 5 x 5 cm

 

Materiaal: die cast metaal & plastic
Kleur: wit met opdruk 
Serie: Kids Globe Traffic
Afmetingen: 13x5x6cm
Bijzonderheden: met pullback functie, licht en geluid werkt op batterijen (inbegrepen) 

Deze stoere tractoren horen thuis op elke speelboerderij. Deze tractor is zeker een goede aanwinst voor jouw boerderij.

Dit is een assorti-product. Je krijgt willekeurig 1 soort thuisgestuurd. In het veld “opmerkingen” bij het afrekenen kun je voorkeur aangeven. Mits voorradig krijg je deze thuisgestuurd. Zeker weten of jouw voorkeur nog voorradig is? Stuur een mail naar de klantenservice .

Ga aan de slag op je eigen boerderij met deze stoere tractors met aanhangers! De aanhangers kunnen gemakkelijk aan de trekhaak gehangen worden en zowel de tractor als de aanhangers kunnen rijden door ze voort te duwen.

Dit is een assorti-product. Je krijgt willekeurig 1 soort thuisgestuurd. In het veld “opmerkingen” bij het afrekenen kun je voorkeur aangeven. Mits voorradig krijg je deze thuisgestuurd. Zeker weten of jouw voorkeur nog voorradig is? Stuur een mail naar de klantenservice .

 

Uitverkocht

Deze tractor speelset van Johntoy maakt je boerderij echt compleet! Een musthave voor iedere tractorliefhebber. De  uitvoering bevat veel details waardoor de tractor niet alleen leuk is om mee te spelen maar ook om aan je vrienden te laten zien! Afmetingen: 27,2 x 9,4 x 6,4 cm (L x H x B)

Dit is een assorti-product. Je krijgt willekeurig 1 soort thuisgestuurd. In het veld “opmerkingen” bij het afrekenen kun je voorkeur aangeven. Mits voorradig krijg je deze thuisgestuurd. Zeker weten of jouw voorkeur nog voorradig is? Stuur een mail naar de klantenservice

Biggie en zijn boeventeam de VLOOIEN willen de stad overnemen. Kruip in de rol van Dog Man, Kleine Karel en de andere Supermaatjes, werk samen met je medespelers en ga de strijd aan. Gebruik onzichtbaarheidsspray, krimppistolen en andere maffe middelen om de slechteriken te verslaan!
Bomvol personages, voorwerpen en grappen uit de boekenserie. Voor 2 tot 6 spelers vanaf 6 jaar. Inhoud: - 1 spelbord - 6 Supermaatjes - 3 robo-brontosaurus-stukken - 1 robo-brontosaurus-basis - 1 spinner - 20 gereedschapsfiches - spelregels.

Spel
Condor
282 Fictie 7-9 jaar
Nederlands | 21-10-2020 | 9789493189249

Uitverkocht


Scheur door de woonkamer met deze superstoere jeep. Met zijn felle kleur valt hij altijd op en hij laat zich makkelijk bedienen met de bijgeleverde controller. Deze jeep met afstandsbediening werkt op vier niet bijgeleverde AA batterijen.


Leeftijd: 4+ jaar
Materiaal: kunststof
Afmetingen: 14 x 8 x 8 cm (LxBxH)
Schaal: 1:43
Aandrijving: elektrisch
Kleur: groen, zwart
Batterijen: 4 AA batterijen (niet inbegrepen)

Inhoud:
1 Jeep
1 Controller